Χαιρετισμός προέδρου Υδραϊκού Ν.Ο.

Σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα του Ομίλου μας, που αφορά τις ακαδημίες του Υδραϊκού. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά για αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά, η οποία έχει σαν στόχο την ενημέρωση των αθλητών και των γονιών τους γύρω από τα δρώμενα της ακαδημίας μας, ενώ παράλληλα θα έχει και τον ρόλο της καταγραφής των πεπραγμένων των νεαρών αθλητών μας.

Όπως έχω τονίσει και στο πρόσφατο παρελθόν, κατά τις δύο μου επισκέψεις στην «κυψέλη» αθλητών του Υδραϊκού μας, το ALMA CLUB, ο στόχος του Ομίλου μας δεν είναι αποκλειστικά η παραγωγή ταλέντων, αλλά πρωτίστως η εκμάθηση της υδατοσφαίρισης σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση σωστών και δυνατών χαρακτήρων, «καλών παιδιών» που λέμε.

Έχω πει κατ’ επανάληψη στους μικρούς πολίστες στο ALMA, ότι η παρουσία εκεί του Μάρκελου Σιταρένιου και του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, αποτελεί για εκείνους το καλύτερο εχέγγυο για το δίπτυχο που προείπα, δηλαδή «χαρακτήρας-αθλητής».

Τους έχω πει επίσης ότι οι ακαδημίες του Ομίλου μας πρέπει να είναι σε διαρκή σύνδεση με την ανδρική ομάδα, να έχουν μία αμφίδρομη σχέση, δηλαδή οι μικροί αθλητές να ενισχύουν τους άνδρες στους αγώνες τους και να παίρνουν στοιχεία απ’ αυτούς, αλλά, η αλήθεια είναι ότι και οι έμπειροι αθλητές της ανδρικής ομάδας, έχουν να πάρουν πολλά από τα παιδιά της ακαδημίας μας, να γυρίσουν κατά κάποιο τρόπο στις πρώτες… χεριές τους στην πισίνα, όταν εκείνοι ήταν πιτσιρικάδες.

Τέλος, από αυτό το βήμα θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τους γονείς των αθλητών μας, οι οποίοι με πάθος, επιμονή και υπομονή στηρίζουν τις προσπάθειες τόσο των παιδιών τους όσο και του οικοδομήματος των ακαδημιών του Υδραϊκού. Εύχομαι η νέα μας ιστοσελίδα να είναι καλοτάξιδη στο χώρο του internet και να διαδώσει όσο γίνεται την προσπάθειά μας.

Θεόδωρος Μουστακαρίας