

Διπλασίασε τις νίκες του ο Υδραϊκός στο πρωτάθλημα Μίνι Παίδων, καθώς επικράτησε με 9-8 του ΑΝΟ Αργυρούπολης, στη δεύτερη αγωνιστική του Γ’ ομίλου. Στις δύο πρώτες περιόδους το ματς ήταν κλειστό, καθώς οι δύο ομάδες έκλεισαν το ημίχρονο ισόπαλες 3-3, ωστόσο τη διαφορά για την ομάδα μας έκανε η τρίτη περίοδος, όπου με σκόρερ τους Ζάρρα, Βέτισεβ, Πιταράκη και Σειραγάκη, ανέτρεψε το προβάδισμα του ΑΝΟΑ και διαμόρφωσε το 7-5.
Στο τέταρτο επτάλεπτο ο ΥΝΟ αύξησε περαιτέρω τη διαφορά σε 9-5 (Σειραγάκης και Ζάρρας τα γκολ), ενώ η Αργυρούπολη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο γκολ στο τέλος του ματς.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ – ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 9-8 (2-2, 1-1, 4-2, 2-3)
ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ: Θεοδώρου, Πολίτης (1), Σειραγάκης (3), Πιταράκης (1), Μαρωπάκης, Καμπατζής, Φωτόπουλος, Προβατάς (1), Ζαλλί, Ζάρρας (2), Δαλέζιος, Βέτισεβ (1), Λιόλιας, Παρτσόγλου, Μουστάκας.